KKV-INFORMATIKA

RSS KKV-INFORMATIKA
Rendszergazdai szolgáltatások KKV szektor résztvevői számára. Hálózat, szerver és kliens számítógépek üzemeltetése, karbantartása,javítása. Egyedi havi ciklusokban, vagy igény szerint. Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a már meglévő vagy a most induló kis -és középvállalkozók informatikai hátterét biztosítsuk. Közel 20 éve foglalkozunk az informatikával illetve a hírközléssel. Vállalkozásunk elején még csak számítógépek összeszerelésével, javításával és telepítésével foglalkoztunk. Később grafikai munkák, weboldalak készítését vállaltuk el. Nagyvállalati környezetben szereztünk komoly tapasztalatot. Tudásunk inkább tapasztalati ami a hibák feltárásában és javításában nagy hasznát vesszük.
Hálózat tervezés és kiépítés valamint annak a későbbi üzemeltetését és fejlesztését vállaljuk. A szerverek telepítését nagyvállalati környezetben nem, de kisvállalatok részére kiszolgálókat beszerezzük, telepítjük és azon minden szolgáltatást beállítunk. Legyen szó akár, tárhely szolgáltatások, web tárhely beállítás, levelezés felhasználói profilok és jogosultság beállításáról.
Kliens számítógépek teljes körű javítása karbantartása, szoftverek telepítése, egyéb perifériák üzembe helyezése és karbantartás a is profilunk része. A számítógép rendszergazdai feladatain túl számos szolgáltatást nyújtunk még a rendezvények kapcsán is. Legyen szó akár hang akár fénytechnikáról. Sőt, a 2017-es évben egy új videokonferencia rendszert is bevezettünk mely négy végpontig díjmentesen használható. A videokonferencia rendelkezik minden olyan funkcióval mint nagy társai. Élő kép közvetítés minden végponton akár prezentáció küldésével együtt. Keressen minket! Modern, megbízható ügyfél centrikus megoldásokat biztosítunk.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: KKV-INFORMATIKA, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Rendszergazda

www.kkv-informatika.hu
5
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
KKV-INFORMATIKA

Hasonló oldalak: KKV-INFORMATIKA

Rendszergazda szolgáltatások - Vác
A VipIT Group Kft. egy új rendszergazda cég, kiváló szaktudással rendelkező...
Virtuarium Informatikai Kft
A Virtuarium Informatikai Kft profi számítástechnikai szolgáltatással áll ügyfelei...
HonlapSEO
Keresőoptimalizálást végző SEO szakembert keresel? Gratulálok, Te már tisztában vagy...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.040 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei