Virtuarium Informatikai Kft

RSS Virtuarium Informatikai Kft
A Virtuarium Informatikai Kft profi számítástechnikai szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Komplett rendszergazdai szolgáltatásaink mellett weblapkészítéssel, internet marketinggel és kereső optimalizálással foglalkozunk. Minden cégnek az a legjobb választás, ha egy cég gondoskodik a hardverről és a szoftverről, az gépei karbantartásáról, beszerzéséről. Mi elintézzük a honlapok elkészítéséhez a domain regisztrációt és a tárhely bérletet. Gondoskodunk a weboldalának elkészítéséről, karbantartásáról. Profik vagyunk az internet marketing terén is, amihez ügyes szövegírókkal is a rendelkezésére állunk. A SEOzáshoz linképítést végzünk, valamint átnézzük a weboldalát és tanácsokat adunk, hogyan növelje annak látogatottságát és a vevőinek a számát. Nekünk nem gond, ha egy Facebook reklámot vagy épp néhány száz blogbejegyzést kell írnunk. Egy profi weboldal elkészítéséhez ügyes grafikusra van szükség, így grafikai szolgáltatásokat is nyújtunk képszerkesztéstől retusálásig mindent. Sőt, még céges bemutatkozó video filmeket is készítünk, amit akár drón felvételekkel is feldobunk, illetve profi fotós által készített szép fotókat is teszünk a videóba, ún video slide-ot készítve.
Egy cégnek gyakran van szüksége valamilyen egyedi programra, nyilvántartásra, így szoftverfejlesztéssel, programozással is a rendelkezésére állunk, ha valamilyen speciális megoldásra lenne szüksége.
Profi webáruház programot kínálunk, mert egy gyártónak vagy kereskedőnek ma már elengedhetetlen, hogy online értékesítést is nyújtson a vevőinek.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Virtuarium Informatikai Kft, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Rendszergazda

virtuarium.hu
7
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
Virtuarium Informatikai Kft

Hasonló oldalak: Virtuarium Informatikai Kft

HonlapSEO
Keresőoptimalizálást végző SEO szakembert keresel? Gratulálok, Te már tisztában vagy...
Rendszergazda szolgáltatások - Vác
A VipIT Group Kft. egy új rendszergazda cég, kiváló szaktudással rendelkező...
KKV-INFORMATIKA
Rendszergazdai szolgáltatások KKV szektor résztvevői számára. Hálózat, szerver és kliens...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.051 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei